Login: E-mail  Password  Remember me Forgot password »
public: TrueSubmitted bywww.Get2Press.dk d. 21 may 2010 « Back to frontpage
Resfeber i ny viral kampanj
Resfeber presenterar nu sin vårkampanj bestående av tre olika delar på samma tema – Vi älskar Barcelona, Berlin, London, New York och Paris.
Resfeber presenterar nu sin vårkampanj bestående av tre olika delar på samma tema – Vi älskar Barcelona, Berlin, London, New York och Paris.
– Vi på Resfeber älskar många ställen, men mest av allt älskar vi Barcelona, Berlin, London, New York och Paris. Detta snappade vår webb-byrå Wisely upp och tillsammans med dem har vi skapat en stor kampanj i tre delar. Vi har länge tyckt att det är resmålen som inspirerar till resande, snarare än själva produkterna säger Catharina Gehrke, marknadsdirektör, Resfeber Skandinavien. Det känns väldigt spännande att få göra denna kampanj som så väl speglar vårt eget stora reseintresse, fortsätter Catharina Gehrke.

Resfeber presenterar en viral skandinavisk tävling online där man via Facebook tävlar om fem resor till fem städer med fem olika vänner.
Wisely och produktionsbolaget Kamisol har skapat en fantastiskt rolig film där man via Facebook connect kan integrera sina vänner från Facebook i filmen. Genom att göra filmen är man också med och tävlar om att resa med dessa vänner.
www.5vanner.resfeber.se

I samband med detta lanserar Resfeber även fanpages på Facebook för städerna Barcelona, Berlin, London, New York och Paris.
Resfeber har sedan många år en stor kundkrets för resor till Barcelona, Berlin, London, New York och Paris. Dessa har under åren samlat på sig massor av tips och erfarenheter som vi vill sprida till alla andra som också gillar dessa städer.
– Vi hoppas att Facebook-användarna blir inspirerade att bjuda in sina vänner, diskutera, får smarta tips och dra nytta av dessa fan-sidor under en lång tid framöver, avslutar Catharina Gehrke.

Temat går vidare i vår marknadsföring som denna vår delvis tillägnas dessa fem städer.
Via radio och on-line annonsering kommer vi att berätta att vi älskar dessa fem städer. Den som sedan går in på Resfeber.se eller städernas fanpages på Facebook kommer att mötas av kampanjpriser och inspiration som förhoppningsvis ska locka till köp.


Originalpressreleasen hittar ni här: www.resfeber.se/se/about/pressmeddelanden/pressmeddelande_100510.shtml

För mer information kontakta gärna:
Catharina Gehrke, marknadsdirektör, Resfeber Skandinavien
Tel: 073-429 5602
E-mail: catharina.gehrke@resfeber.se

Om Resfeber.se
Resfeber.se etablerades 1998 och är en av de ledande researrangörerna i Skandinavien. Företaget vänder sig till privatresenärer och säljer det mesta inom resor så som weekendresor, solresor, långresor, flygresor och evenemangsbiljetter. Resfeber.se är en del av Travelocity-gruppen, en världsledande resebyrå på nätet. Ytterligare information finns på vår hemsida www.resfeber.se
Further information
Resfeber Resfeber
Susanna Björkén
Telephone: 0708 – 810 400
susanna.bjorken@resfeber.se susanna.bjorken@resfeber.se
Files and photos Files and photos
resfeber_se_logo_rgb_small.jpg
Print press release Print
Send press release Send press release
Download as word file Download as word file
More press releases More press releases